На Львівщині сталася смертельна ДТП за участю вантажівки та трьох авто

Трасу Київ-Чоп біля Ожидова перекрили.

23.05.2023
На Львівщині сталася смертельна ДТП за участю вантажівки та трьох авто
Фото: патрульна поліція Львівщини

23 травня, на трасі Київ-Чоп біля села Ожидів Золочівського району Львівщини трапилась ДТП за участю вантажівки та трьох авто. Про це повідомила пресслужба Патрульної поліції Львівщини.

За попередньою інформацією, унаслідок зіткнення є загиблий та травмовані.

“Увага! На 473 км + 500 м автодороги Київ — Чоп, біля села Ожидів сталася ДТП за участю кількох транспортних засобів. На місці події працюють усі необхідні служби”, — йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що рух на ділянці перекрили. Транспортні засоби скеровують через населений пункт Ожидів в обох напрямках.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.