На Львівщині нагородили волонтерів за допомогу ЗСУ

28 грудня начальник Львівської ОВА Максим Козицький вручив відзнаки волонтерам.

28.12.2023
На Львівщині нагородили волонтерів за допомогу ЗСУ

“Будь ласка, запам’ятайте ці імена. Це люди, які зробили неоціненний внесок у розвиток волонтерського руху в Україні та підтримку наших оборонців, і щодня продовжують свою місію, гуртуючи довкола себе інших. Люди, які розуміють, що перемога буде тільки, якщо включаться всі. Люди зі золотими серцями. Люди, якими пишається Львівщина і вся наша держава“, – зазначив Козицький.

Відзнаки Президента України «Золоте серце» отримали:

  • Уляна Греділь – заступниця голови громадської організації «Апостольська Чота».
  • Святослав Літинському – засновник громадської організації «Незалежні».
  • Остап Мачинський – керівник волонтерського центру «Український католицький університет».
  • Андрй Квятковський – президент благодійної організації «Фонд родини Квятковських».

Також Подякою Голови Верховної Ради України за значний особистий внесок у соціально-економічний та культурно-освітній розвиток держави, активну громадську та волонтерську діяльність і високий професіоналізм відзначили голову Мостиської територіальної громади пані Мирославу Пельц.

“Також мав честь привітати з наданням звання «Заслужений діяч науки і техніки України» завідувача кафедри Національного лісотехнічного університету України Павла Бехту“, – додав Козицький.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.