На Херсонщині підірвали командира взводу “патрульної служби” окупантів

Він загинув.

20.03.2023
На Херсонщині підірвали командира взводу “патрульної служби” окупантів

У тимчасово окупованій Новій Каховці підірвали автомобіль командира взводу “патрульно-постової служби поліції” Херсонської області. Про це повідомив 19 березня Слідчий комітет рф.

Відомо, що інцидент трапився ще 17 березня. Зазначається, що невідомий заклав спеціальний пристрій під ліве крило автомобіля ВАЗ-2121, яким керував призначений загарбниками командир взводу “патрульно-постової служби поліції” Херсонської області.

“Коли чоловік зі своєю родиною рухався по проспекту Ювілейному Олешківського району Херсонської області, стався підрив, внаслідок чого “поліцейський” помер на місці, а його дружина та донька зазнали тілесних ушкоджень”, – йдеться в повідомленні.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.