На Франківщині оштрафували депутатку, яка побила односельчанку

Богородчанський районний суд визнав винною депутатку Дзвиняцької сільської ради у нанесенні легких тілесних ушкоджень односельчанці.

07.02.2024
На Франківщині оштрафували депутатку, яка побила односельчанку

Конфлікт між жінками стався у травні 2023 року через вивезення депутаткою разом з водієм трактора ґрунту з дороги поруч з будинком потерпілої. Остання наполягала, що це земля з її канави, а тому вона хотіла використати її на власний розсуд, повідомляє Zaxid.net.

На місце події жінка викликала поліцію, яка втім не змогла завадити депутатці побити сусідку. Вона схопила односельчанку за волосся і вдарила в плече, поваливши на землю. Після цього завдала ще кілька ударів по ногам потерпілої.

Побиття жінки у суді підтвердив поліцейський і суд переглянув відео з його нагрудної камери, на якому теж був зафіксований злочин. Втім чиновниця свою вину не визнала, вказавши, що штовхнула жінку в цілях самозахисту.

Розглянувши всі матеріали справи, суддя Олег Шишко визнав депутатку винною у нанесенні легких тілесних ушкоджень і присудив їй 850 гривень штрафу. Також вона має сплатити потерпілій 5 тис. грн компенсації за моральну шкоду.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.