Лікаря, який виконував обов’язки директора однієї із лікарень на Яворівщині, звинувачують у вимаганні грошей у літніх хворих

Про це журналісти дізналися від пацієнтів Немирівської лікарні, де тимчасово виконуючим обов’язків директора є Мазур Я.М.

15.09.2023
Лікаря, який виконував обов’язки директора однієї із лікарень на Яворівщині, звинувачують у вимаганні грошей у літніх хворих

За словами однієї із пацієнток медзакладу, директор вимагав кошти у хворих паліативного відділення у вигляді щомісячного “добровільного” внеску. Сума наперед була визначена керівництвом лікарні.

На основі цього було розпочато службове розслідування. Пацієнтам, які написали скарги про вимагання, керівництво медзакладу пригрозило виселенням, якщо ті не заберуть свої заяви.

Крім того, нам стало відомо, що це не перші неправомірні дії з боку Мазура Я.М. У січні 2022 року керівника Немирівської лікарні правоохоронці затримали за керування службовим автомобілем у наркотичному сп’янінні. У травні 2023 року Мазур знову був притягнутий до відповідальності за водіння у стані сп’яніння, але цього разу алкогольного.

Цього ж року Держаудитслужба провела розслідування стосовно трудового законодавства на підприємстві очолюваним Мазуром, що призвело до фінансових втрат Немирівської лікарні. Зокрема, це стосувалось користування службовим авто в особистих цілях, недотримання робочого розпорядку, виплати зарплат.

За інформацією з власних джерел, пана директора уже звільнено із займаної посади. Але колишніх керівників-шахраїв, як ми знаємо, не буває. Яке завершення буде у цієї історії?

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.