Диригентка зі Львова Оксана Линів продовжує співпрацювати з росіянами

Оксана Линів, відома диригентка зі Львова у Німеччині диригувала вагнерівського “Летючого голландця” у постановці російського режисера Дмітрія Чернякова.

25.08.2022
Диригентка зі Львова Оксана Линів продовжує співпрацювати з росіянами
Оксана Линів і Дмітрій Черняков

“На фестивалі у німецькому Байройті тріумфально диригувала вагнерівського “Летючого голландця” у постановці модного російського режисера, заслуженого дєятєля іскусств РФ Дмітрія Чернякова. Принагідно на сторінці у ФБ вона похвалилася “нашим DVD” із записом опери, де на титулі красуються імена Линів і Чернякова. Це вже вдруге поспіль бродівчанка і москвич демонструють вишуканій публіці своє бачення Вагнера. Певно, гарно… Але у мене інше питання: Линів – реально дурнувата, чи за грошима та кар’єрою не розуміє, що коїть? Не розуміє, що через от таких су*ок Європа матиме всі підстави вважати, що українці з московитами можуть співіснувати у мирі, злагоді та співпраці”, – прокоментував діяльність Линів львівський журналіст Роман Онишкевич.

Нагадаємо, раніше диригентка, засновниця та артдиректорка фестивалю LvivMozArt Оксана Линів оголосила, що готова співпрацювати з росіянами. Для цього артистам країни-загарбниці достатньо лише написати заяву про засудження війни.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.