До Бахмуту замість «вагнерівців» заходять російські десантники та мотострілецькі підрозділи

Усі ці підрозділи російської армії брали участь у війні з 24 лютого 2022 року і мали значні втрати, тому їх доукомплектували мобілізованими.

29.05.2023
До Бахмуту замість «вагнерівців» заходять російські десантники та мотострілецькі підрозділи

У Бахмут на заміну вагнерівцям заходять повітряно-десантні війська окупанта і мотострілецькі підрозділи. Про це заявив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в етері телемарафону, передає Інтерфакс-Україна.

“Так, там (у Бахмуті) відбуваються ротаційні заходи через насамперед великі втрати злочинного угруповання “Вагнер”. Вони змушені це робити. Заходять підрозділи повітряно-десантних військ окупанта і мотострілецькі підрозділи. Ми знаємо їхні найменування, знаємо їхніх командирів і бойовий потенціал”, – зазначив речник.

Також Череватий повідомив, що всі зазначені підрозділи ворожої армії брали участь у війні з 24 лютого 2022 року і мали значні втрати. Тому підрозділи були доукомплектовані мобілізованими.

“Здебільшого це вже другий-третій склад їхнього особового складу”, – уточнив речник.

За його словами, за останні дні динаміка бойових зіткнень на Бахмутському напрямку приблизно однакова.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.