Брежнєва і ще п’ятьох людей позбавили звання «Почесний громадянин Києва»

Також депутати позбавили звання «Почесний громадянин міста Києва» Олексія Єпішева, Віталія Масола, Кирила Москаленка, Олексія Федорова та Тіня Чионга.

26.05.2023
Брежнєва і ще п’ятьох людей позбавили звання «Почесний громадянин Києва»

25 травня радянського державного і партійного діяча Леоніда Брежнєва позбавили звання «Почесний громадянин міста Києва». Про це повідомляється на сайті Київської міської ради.  

Зазначається, що окрім Брежнєва цього звання позбавили ще п’ятьох осіб, що були обрані і працювали на керівних посадах комуністичної партії колишнього СРСР або пов’язані з органами КДБ.

«Це рішення – ще один крок до ліквідації спадщини колишнього комуністичного режиму», – у повідомленні.

У Київраді додали, що за відповідне рішення проголосували 82 депутати. Рішення ухвалено відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.