25-річна львів’янка здавала в оренду неіснуючі котеджі у Карпатах

Жінка ошукала 60 людей з різних куточків України.

30.01.2024
25-річна львів’янка здавала в оренду неіснуючі котеджі у Карпатах
Фото умовне

Про це повідомляє Поліція Хмельницької області.

25-річну львів’янку, яку підозрюють у шахрайстві, викрили у Хмельницькому.

“На популярному сайті оголошень жінка розміщувала інформацію про здачу в оренду будиночків та котеджів у Карпатах. Для замовлення місця для відпочинку вимагала сплатити вартість житла за одну-дві доби наперед. Передплата становила від 2000 гривень. Були й ті, хто розраховувався за весь відпочинок наперед”, — йдеться у повідомленні.

Отримавши кошти, підозрювана, за інформацією поліції, або припиняла одразу виходити на зв’язок, або ж продовжувала спілкування і навіть скидала замовникам геолокацію, де нібито розташований котедж. Коли потерпілі приїжджали на місце, то виявляли, що такого будинку не існує, а телефон “орендодавиці” вже був вимкнений, пояснюють в поліції.

На сьогодні поліцейські встановили близько 60 потерпілих з різних куточків України.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.