В ЛКП “Лев” безпідставно умертвили дві собаки

Керівник підприємства та головний лікар відмовилися приїхати і надати пояснення стосовно смерті тварин.

05.06.2023
В ЛКП “Лев” безпідставно умертвили дві собаки

Про це повідомила засновниця громадської організації “Зелена Сила – Green Power” Андріана Байло на своїй Facebook-сторінці.

“На жаль, підприємство перетворилося на гицлярню. В пʼятницю було евтаназовано дві здорові собаки, трупи яких до сьогоднішнього дня зберігалися в морозильній камері на підприємстві”, – зазначила Наталія.

До слова, керівник підприємства і головний лікар відмовилися приїхати і надати якісь пояснення. Ветеринари і працівники не знають, як таке могло трапитись.

Дівчина додала, що собаки не були хворими чи критично агресивними, показів до евтаназії не було. Це  підтвердив кінолог підприємства й повідомив, що жодної рекомендації для умертвіння цих собак не підписував.

“Світлу собачку, яка ще жива на фото, повинна була забрати в притулок Наталья Кузнецова, але на жаль вже нема кого забирати, в нього вирішили забрати шанс на життя. Чорненький теж довго чекав на своїх людей, а дочекався підступної смерті. Нами було викликано поліцію, яка провела всі процесуальні дії і дуже сподіваємось що винні будуть покарані!” – зазначила Наталія.

Дівчина звернулась до Львівської міської ради, що не дозволить перетворювати ЛКП «Лев» на гицлярню та вимагає терміново відреагувати і прийняти міри.

“На підприємстві працюють камери, на яких все зафіксовано, вимагаємо оприлюднення.

Окрема подяка Патрульній поліції Львівської області та Поліції Львівської області за оперативну та професійну реакцію”, – підсумувала Наталія.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.