У Львові ліквідовують аварійні ями на дорогах

Через погодні умови роботи проводили часткового холодним асфальтом, а 31 січня – використовують гарячий.

31.01.2024
У Львові ліквідовують аварійні ями на дорогах

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

«Погодні умови сприяють проведенню ліквідації гостроаварійних ям на дорогах. Немає опадів, сонячно і на сьогодні прогнозують плюсову температуру. Сьогодні роботи з асфальтування ям розпочали о 12:00 год. Перед тим ями на дорогах зарізали.

Роботи тривають у всіх районах міста. Ремонтники працюють за попередньо погодженими графіками. Плани складають на основі щоденних об’їздів територій районів за участю керівників районних адміністрацій та з врахуванням звернень мешканців також.

Відзначимо, що ямковість на дорогах виникає у зв’язку зі змінами температурних режимів. Постійно змінюється температурний режим. Сніг топиться, потрапляє у шпарини асфальту, а коли є заморозок – то вже лід розпирає асфальт, і так виникають тріщини і ями.

Тому першочергово проводимо ямковий ремонт там, де найкритичніша ситуація. А вже весною, за сприятливих погодних умов, розпочнеться поточний ремонт доріг великими картами», – пояснюють у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

За два дні, 29-30 січня, для ліквідації аварійних ям було використано 12,3 т холодного асфальту і 62 т гарячого. Відтак вдалося ліквідувати ямковість на площі 684 м2. Роботи тривали на пр. Чорновола, вул. Зеленій, вул. Огієнка, вул. Лепкого, вул. Стрийській, вул. Науковій, вул. Володимира Великого, вул. Шевченка, вул. Городоцькій, вул. Виговського, вул. Повітряній, вул. Миколайчука, вул. Замарстинівській, на дорозі Львів-Брюховичі, вул. Пасічна, вул. Колумба, вул. Ковельська, вул. Дж. Вашингтона, вул. Навроцького та ін.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.