США запровадили санкції проти глави ОАСК Павла Вовка

Санкції, як сформульовано у заяві, запроваджено щодо судді Вовка та двох найближчих членів його родини у зв’язку з “вимаганням хабарів в обмін на втручання у судові та інші публічні процеси”.

09.12.2022
США запровадили санкції проти глави ОАСК Павла Вовка

Державний департамент США повідомив про введення санкцій щодо чинного голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.

У вступі до повідомлення Держдепу сказано, що нові санкції запроваджено “з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією та напередодні Міжнародного дня прав людини”.

До фігурантів списку застосовуються фінансові санкції на основі Глобального закону Магнітського, щодо них США також запроваджують візові обмеження.

7 липня 2020 року НАБУ повідомило про вручення підозр главі ОАСК та низці його колег. За версією слідства, вони створили злочинну групу для захоплення держвлади шляхом встановлення контролю за Вищою кваліфікаційною комісією суддів та Вищою радою правосуддя. НАБУ опублікувало записи телефонних розмов із матеріалів справи.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.