Сколівські Бескиди під «зеленим замком»

Ну і до роботи. Про парк “Сколівські Бескиди”. Як я вже казав, там цікаві і водночас дуууже мутні історії.

24.04.2024
Сколівські Бескиди під «зеленим замком»

1) З перекриттям дороги в парк (крим. провадження розпочато), дорогу відкрито, винних – нема.

2) Спижжені земельні ділянки. Провадження розпочато, руху нема, винних, відповідно, теж.

3) Перерубане світло сусідам. Провадження є, руху не є.

4) Водозабір. Тут найцікавіше. Водозабір на гірській річці зробили, труби провели, водичка тече. Є провадження, результатів розслідування нема, як і винних.

Сказав би, що в принципі нічого нового, але! Але сам Парк… Працює там СЛІПА, ГЛУХА, НІМА дирекція.

Перекриття дороги їм не заваджає, спижжених земель не бачать, а водозабір то взагалі не їх проблема, бо він “на приватній землі”. ЩО!?? На якій, вбіса, приватній землі, бо якщо це посеред Парку, і Кадастрова карта теж ні разу не вкурсі, що то приватна земля. От як, як можна бути такими пофігістами!? Вас же призначили на цю роботу, щоб берегти Парк, а не розбазарювати його приватникам.

Ну що ж, в Парку і Прокуратури було достатньо часу, аби розібратись, в чиїх же інтересах все відбувалось. Не змогли, не захотіли. Гаразд, я допоможу.

Ота дорога, яку перекривали, отой гірський потічок, де влаштували водозабір, оті землі, які були Парком і стали “приватними землями”, все це веде чи примикає до приватної бази відпочинку.

База ця має назву ТОВ “Парк Природи”, її власником є Олег Проць, ще молодий, а вже експрокурорчик. Відомий, бо мав кілька зашкварів, гуглиться легко.

Але я переконаний, що він не є самостійним гравцем у цій історії. От завжди, абсолютно постійно, коли я чи хтось з моїх друзів приїжджають у цю частину Сколівських Бескид – на території бази господарює Ігор Шипайло, батько маловідомого нардепа СН Остапа Шипайла.

Є питання, чому дирекція Парку СЛІПА, ГЛУХА і НІМА? Є питання, чому прокуратура топчеться на місці і ніяк не може розродитись?

База направду в шикарному місці. Не така вже і скромна, гляньте майновий опис: їдальня на 500 квадратів, будинок культури на 600, майже 20 літніх будиночків і всякі дрібнички, типу пилорами, басейнів та озера. Але ж людська жадоба не має меж.

Отож: або працівники Парку та Прокуратури прокинуться і візьмуться до роботи, або цю роботу “небайдужі невідомі особи” виконають замість них. Амінь.

Євген Міклушка

Джерело

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.