На в’їзді до Львова зіткнулись автобус та вантажівка. Оновлено

У аварії травмувалися 33 людини.

17.01.2023
На в’їзді до Львова зіткнулись автобус та вантажівка. Оновлено

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький. 

Біля села Гамаліївка зіткнулися рейсовий автобус та вантажівка. На момент аварії у автобусі перебували близько 40 людей. 20 пасажирів отримали різні травми. 

Як повідомили “Суспільному” у Львівському обласному центрі екстреної медицини, до лікарень міста з різними травмами доправили 20 пацієнтів. На місці аварії працювали 12 карет “швидкої”.

“20 потерпілих, з них одна дитина. Її травми легкі. Двоє людей у важкому стані, серед них пацієнтка з ампутацією ока. 9 пацієнтів середнього ступеня важкості”, – розповіла речниця Львівського обласного центру екстреної медицини Тетяна Андрєєва.

Ще частина пацієнтів звернулася до медзакладів самостійно. Як повідомили у пресслужбі Першого медоб’єднання Львова, у ДТП загалом травмувалися 33 людини. Серед травмованих — троє дітей.

“До лікарень Першого медоб’єднання Львова доставили 33 травмованих. У Лікарню Святого Пантелеймона — 25 пацієнтів. 10 пацієнтів привезли каретами швидких, 15 – самозвернення. У лікарню Святого Луки привезли каретами швидких 8 пацієнтів, у лікарню Святого Миколая госпіталізували трьох дітей”, — повідомили у Першому ТМО Львова.

Через ДТП на ділянці дороги був частково перекритий рух. На місці події працюють усі необхідні служби.

Оновлено. Станом на 22:28 кількість постраждалих внаслідок зіткнення вантажного автомобіля “МАН” та автобуса “БАЗ” зросла до понад 30 осіб, повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький. 

“Двоє людей у важкому стані. Точну цифру постраждалих наразі назвати не можу, оскільки 21 людину у медзаклади доправили каретами швидкої медичної допомоги, ще орієнтовно 10 осіб допомогли доправити люди, які проїжджали повз місце аварії”, – написав Козицький.

На момент аварії в автобусі перебували 38 пасажирів.

Станом на 22:28 рух на цій ділянці дороги ускладнений. На місці ДТП працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, також вирішується питання правової кваліфікації події.

Очільник області подякував фахівцям Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, ГУ Нацполіції у Львівській області, патрульній поліції Львівської області за швидке реагування, а також усім небайдужим людям, які допомогли довезти у лікарні постраждалих.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.