Міського голову Бібрки позбавили водійських прав за п’яну їзду

Вміст алкоголю в крові мера Романа Гринуса, коли той був за кермом, перевищував 1,5 проміле.

27.03.2024
Міського голову Бібрки позбавили водійських прав за п’яну їзду

Перемишлянський районний суд Львівської області визнав 55-річного Романа Гринуса винним, та на рік позбавив його водійських прав, повідомляє Lviv.media.

За матеріалами справи, наряд патрульної поліції зупинив Романа Гринуса за кермом Hyundai ввечері 8 січня на вулиці Тарнавського у Бібрці. Поліцейські виявили, що мер міста керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці провели тест за допомогою Drager, і прилад показав результат у 1,52 проміле.

Судове засідання у справі мера Бібрки відбулося 20 березня. Попри завчасні попередження, ні сам обвинувачений, ні його захисник не з’явилися на засіданні. Перемишлянський районний суд Львівської області визнав 55-річного Романа Гринуса винним у п’яному водінні. Його позбавили прав на один рік, а також зобов’язали сплатити 17 тис. грн штрафу. Мер Бібрки може оскаржити цю постанову в апеляції.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.