Дружина голови Тернопільської облради прокоментувала затримання чоловіка та чутки про їхнє розлучення

28 червня Вищий антикорупційний суд України обрав міру запобіжного заходу для голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка – тримання під вартою, терміном на 60 діб з правом внесення застави у розмірі 805 тисяч 200 гривень.

29.06.2023
Дружина голови Тернопільської облради прокоментувала затримання чоловіка та чутки про їхнє розлучення

Як повідомляє видання “Тернополяни”, дружина політика, яка була присутня на засіданні, ухвалою суду не задоволена. Вона розповіла журналістам, що її чоловіка підставили.

“Мій чоловік є публічною особою, авторитетом для багатьох та прикладом для наслідування. Йому організували підставу і на засіданні прозвучало дуже багато фактів. Все тільки починається, насправді. І ті, хто зловтішається тим, що ніби-то Головка затримали – дуже швидко почали зловтішатися. Я впевнена, що правда переможе”, – сказала Мар’яна Головко.

Крім того, жінка прокоментувала чутки, що начебто вона подала на розлучення. За її словами, інформація, яку поширила низка ЗМІ, є неправдивою.

“Деякі інтернет-видання перетелефонували до мене та вибачилися. Проте я чекаю, що вони це зроблять публічно”, – зазначила дружина політика.

Михайла Головка підозрюють в отриманні хабаря у розмірі 2,4 млн грн від місцевого підприємця – волонтера Олександра Ярмоленка. Його та двох заступників голови Тернопільської ОВА, Ігоря Дем’янчука та Ігоря Гайдука, затримали 26 червня.

Нагадаємо, один з aдвокaтiв Головкa озвучив гострий випaд нa aдрeсу голови Тернопільської ОВA Володимирa Трушa.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.