47 депутатів вимагають зібрати сесію і звільнити голову Тернопільської облради

Вчора, 24 жовтня, депутати Тернопільської обласної ради нарешті зібрали підписи та підтримали заяву про скликання сесії з одним питанням – звільнення голови Тернопільської облради Михайла Головка.

25.10.2023
47 депутатів вимагають зібрати сесію і звільнити голову Тернопільської облради
Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко

Як повідомляє видання “Тернополяни”, за дане питання проголоусвали 47 депутатів Тернопільської обласної ради.

У даному переліку є і колеги Михайла Головка з партії “Свобода” – Бутковський Богдан, Любінський Олег, Мисик Володимир, Мормуль Оксана, Заставна Ольга, Чашка Марія, Тимошик Михайло.

Немає у переліку однопартійців Михайла Головка – Головка Назарія, Тараса Дячуна, Олега Сиротюка, Наталії Турецької та Василя Чашки.

Підписалися під документом і діючий голова ТОВА Володимир Труш та заступники голови ТОР Ігор Сопель та Володимир Болєщук.

Загалом у Тернопільській обласній раді 64 депутати, для проведення сесії та відставки голови Тернопільської обласної ради потрібно 33 голоси.

Якщо депутати таки зберуться і в тому ж складі, що поставили підписи проголосуються за звільнення з посади Михайла Головка, то тоді доведеться обирати нового голову ТОР.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.