ВАКС конфіскував майно колаборанта Сальдо

Проте суд відмовився конфіскувати майно, яке записано на його доньку.

09.05.2023
ВАКС конфіскував майно колаборанта Сальдо
Фото: Володимир Сальдо

Вищий антикорупційний суд рішенням від 9 травня конфіскував статки ексдепутата та колишнього міського голови Херсона колаборанта Володимира Сальдо. Про це повідомив Центр протидії корупції.

Зокрема, у власність держави стягнено зареєстроване в Коростишівському районі Житомирської області ПАТ «Каштан», яке займається видобутком декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю. Також конфісковано 30% транспортної компанії “Дельта Сервіс”.

Також у Сальдо конфіскували забрали готель та триповерхову будівлю у Херсоні, будинок площею 226 квадрати у Херсоні, квартири у Херсоні та Одесі, апартаменти площею понад 300 квадратів у Ялті, квартиру та два паркомісця у Ореанді, декілька земельних ділянок та автомобіль Volvo XC90.

Водночас суд відмовився конфісковувати майно, яке записано на доньку Ірину, зокрема зареєстроване в Херсоні ТОВ “Бебко” (мережа автосалонів, яка є дилером автівок Volvo) та зареєстроване в Херсоні ТОВ “Конка”, яке займається організацією дозвілля.

Нагадаємо, підсанкційний зрадник Сальдо відкрив компанію у Британії.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.