Під час тренувань на санній трасі на Тернопільщині загинула дев’ятикласниця

Дівчина тренувалася під наглядом тренера.

25.05.2023
Під час тренувань на санній трасі на Тернопільщині загинула дев’ятикласниця

24 травня у селі Млинівці на території Кременецької обласної дитячої спортивної школи із санного спорту під час тренування загинула 15-річна дівчина, повідомляє поліція Тернопільської області. 

Під час тренувань, які проходили під наглядом тренера закладу, фрагмент дошки сильно травмував дев’ятикласницю. На місце події тренери одразу викликали бригаду швидкої допомоги. Проте, ушкодження виявилися несумісними із життям. Дівчина загинула на місці події.

Цей факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 2 статті 275 ККУ (Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд, що спричинило загибель людей). Наразі триває слідство.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.