На саджанці та озеленення міста Львівський виконком погодив виділення 8 млн грн

30 квітня виконавчий комітет Львівської міської ради погодив виділення коштів на природоохоронні заходи Львівської МТГ у 2024 році.

01.05.2024
На саджанці та озеленення міста Львівський виконком погодив виділення 8 млн грн

Найбільше коштів передбачено на озеленення території, зокрема закупівлю саджанців та висадження їх у всіх районах міста, повідомляє Lviv.media.

З виділених на природоохоронні заходи 500 тис. грн передбачено для Галицького району, а для Залізничного, Личаківського, Шевченківського, Сихівського та Франківського виділили по 400 тис. грн. Крім цього, ще по 400 тис. грн передбачили на озеленення території “Стрийського парку” та закладів освіти, розташованих на території Львівської МТГ.

Також кошти розподілять на:

  • придбання спеціалізованих контейнерів для сортування різних фракцій відходів – 500 тис. грн;
  • створення об’єкта природнозаповідного фонду – ландшафтний заказник “Північні торфовища” – 600 тис. грн;
  • заходи щодо відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного та санітарного стану річки Вишенька – 1 млн грн;
  • заходи щодо відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного та санітарного стану річки Зубра (обстеження дощової каналізаційної мережі) – 750 тис. грн.

“В нас відбулися наради з головами районних адміністрацій. Ви знаєте, що з метою економії коштів ми відмовилися від перших покосів. Крім цього, ми відмовилися від заходів, які були вже раніше заплановані. Тому подивіться те, що є критичним, щоб ми точно це враховували, бо це функціонування і безпека міста. Речі від яких можна відмовитися ви одразу пропонуйте, бо в сьогоднішній час є пріоритетність здійснення видатків і ми будемо рухатися згідно з нею”, — заявив заступник міського голови Львова з економічного розвитку Андрій Москаленко.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.