На Берлінале покажуть фільм Шона Пенна про війну в Україні

Спецпоказ “Суперсили” припаде на річницю повномасштабного вторгнення росії в Україну, 24 лютого.

24.01.2023
На Берлінале покажуть фільм Шона Пенна про війну в Україні
Фото: Шон Пенн

У стрічці йдеться про життя України після початку повномасштабної війни, повідомляє “Бабель”. 

Спершу документальний фільм задумувався як портрет Володимира Зеленського, але врешті став оспівуванням духу українського народу.

“Реальність змусила документальну стрічку перетворитися на щось менш комфортне та більш значуще”, – каже художній керівник кінофестивалю Карло Чатріан.

Також Чатріан уточнив, що цього року на Берлінале буде багато синього та жовтого, а рішення показати на фестивалі “Суперсилу” частково викликане тим, що кінофестиваль відбуватиметься в першу річницю повномасштабної війни в Україні.

Коментарі

12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.
14:02
Традиції «аварійності» львівського мера
«…Тут зберігають давні традиції…», «… завжди особлива атмосфера святкування певних подій, свят, проведення різних форумів…» – приблизно так відгукуються гості про наше місто. Нерідко так говорять і самі львів’яни.
14:31
У Львові пікетували Садового щодо вимоги фінансування ЗСУ
У суботу у Львові під вікнами мера Садового вчергове відбулась акція "Гроші на ЗСУ". Присутній десяток активістів традиційно вимагав від влади міста забезпечити виділення гарантованих 20% бюджету Львівської ОТГ для закупівлі зброї для захисників.