Лєнінці і сталіністи гордо «рулять» далі!

Остання історія з чемпіонату світу з футболу в Катарі, коли іспанські вболівальники виставили прапор України з емблемою полку «Азов» і який був конфіскований місцевими спецслужбами, викликає неабиякий гнів, тим паче, якщо врахувати, що прапор російського агресора там не забороняють! 

08.12.2022
Лєнінці і сталіністи гордо «рулять» далі!

Лівацька преса Заходу, як, скажімо, одіозна, брехлива «Нью Йорк Таймс», що покривала сталінський Голодомор, вела політику дискредитації «Азову», називаючи його фашистським. Та що говорити про про чужинців, якщо наші місцеві наймити- соросіанці з Могилянки та інших вишів виходили на демонстрації з плакатами проти «Азову»! Своїми вухами чув, як студенти з “католицького” вишу з захопленням говорили, що «Азов» майже розбитий! Протягом 30 років всі лівацькі європейські (в більшості німецькі) фонди повинаймали собі в основному  тупуватих дівчаток з псевдогуманітарною освітою і ті за 30 срібняків-долярів обмазують брудом всю українську національно-визвольну боротьбу, та й на загал все українське. То їм належить засилля англійського жаргону в нашому студентському світі. Бо просто свою мову і своє слабо знають – трійочниці! Взагалі ліваки неймовірно хитрі, коли справа йде про гроші. Їм вдалося всі свої так звані недержавні організації посадити на шию платникам податків в цілій Європі! Там рахунок йде на мільярди для ледарів, нероб та аферистів. Так звані культурні та громадські діячі. Маємо кричущі львівські приклади, коли більшість культурних установ віддано на відкуп грантоїдам без освіти! Не кажемо вже про те, скільки львівського бізнесу і нерухомості в російських руках.

Таємний “директор Європи”, ім’я якого заборонено ввечері вимовляти (про якого подейкують, що саме він змусив Президента Саркозі напасти на Лівію і вбити Муаммара Каддафі) примчався перед війною особисто в Маріуполь – з’ясовувати чи «Азов» фашистська організація. І доволі швидко відбув, довідавшись, що підрозділ є регулярною одиницею Нацгвардії.

В Іспанії нині при владі спадкоємці лівацьких революціонерів з 30-х років минулого століття. Тож нічого дивного немає в тому, що листи-посилки з вибухівкою до українських посольств надходили з іспанського Вальядоліду.

Тут потрібно нагадати й про лист 39 американських конгресменів-демократів, що ще з 2014-го року почали деструктивні нападки на «Азов». Після початку війни ця російська агентура притихла, але, знаючи, хто ними керує і платить, через деякий час вони знову покажуть своє лівацьке нутро. 

СРСР і Росія завжди були і будуть предметом їхнього захоплення і вірної служби. Недарма енкаведисти ще в сорокових роках не раз гордились: «Нас в Амєрікє всєгда харашо прінімалі!». 

Нічим не краща Німеччина. Досить згадати численні листи лівих псевдо інтелектуалів на підтримку Росії. Цілком може бути, що це внуки мільйонів німкень, зґвалтованих совєцькою солдатнею…

В 1920 – 30-х роках минулого століття майже вся інтелектуальна еліта Заходу: письменники Бернард Шоу, Ромен Роллан, Томас Манн, лавреат Нобеля фізик Жоліо Кюрі,який свідчив в 1949 році на суді комуняцької  газети проти втікача з СРСР  Кравченка, що там ГУЛАГу немає! Вони всі, як один, підтримували совєцький комунізм і їли ікру з рук Сталіна, запиваючи «савєтскім» шампанським! Як після такого можна читати і шанувати тих писак?

Прозріли лише Артур Кестлер і Андре Жід. Ліваки перетворили в легенду демократії Альберта Ейнштейна, що відмазував вбивцю Петлюри Шварцбарта і з його  ж оточення  «зливалася» інформація про американський атомний проєкт через його коханку –  агентку НКВД. 

Давно відомо що Сталіна (і совєцьке шампанське!) страшно любив Президент Рузвельт, який був оточений агентурою НКВД. Встановив дипломатичні відносини з СРСР в 1933 році в розпал Голодомору і збудував практично всю важку індустрію Сталіну, за що було заплачено кров’ю українських селян. Рузвельтівське шпигунське кубло, на щастя, було знищене Президентом Труменом (на жаль, не до кінця і не повністю).

Ліваки в цілому світі давно і наполегливо готуються до реваншу за знищення комунізму і соціалізму в Східній Європі, за невдачі комуністичних революцій в Німеччині, Угорщині та Іспанії. За рецептами гнилого італійського комуняки Антоніо Грамші вони прийняли стратегію захоплення університетів, а з ними й умів молоді. Процес був довгий, тривав 50 років. Як наслідок, маємо трагічну ситуацію в західних університетах, де, за словами мого приятеля-шахіста, нині професора в Ізраїлі , десь до 90 відсотків професури  –  ліваки і всіх, хто не тримається їхньої лінії, витискають з вишів!

Перша перемога до них прийшла в 1968 році, коли студенти-маоїсти перемогли у вуличній революції в Франції і якраз тоді було захоплено всі професорські посади. Їх лідер, впливовий маоїст Ален Бадью, досі готує майбутніх державних урядовців в Еколь Нормаль…

Перша спроба ліваків захопити владу в Європі, скориставшись перемогою Сталіна та антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, не мала успіху. Хоча вдалося легалізувати комуністичних вбивць, таких як Андре Марті, Вітторіо Відалі чи Луїджі Лонго, посадивши їх надовго в парламенти. Німцям було простіше  –  всі лівацькі вбивці, на кшталт Мільке, очолили НДР. Ліваки встановили сотні  інтернаціональних організацій  типу Amnesty International, які мали начебто боротись за свободу слова і совісті, а насправді, як виявилося в їх ганебній позиції по Україні, є довгою рукою світового лівацтва і шкідництва. І дуже часто прямо озвучують позицію Москви. Більшість так званих правозахисників танцюють на її гроші. Втерлися і у Ватикан, де провели до влади аргентинського Папу, що має абсолютно неадекватну позицію по Україні і велику любов до всього російського, як багато латиноамериканців.

Особливо потужні ліві сили діють у Південній Америці, яка практично повністю на боці Росії. З тієї причини, що США за 200 років наробили там багато зла (хоча в рази менше від того, що Росія чинила в Україні). Штати бодай іспанську мову не забороняли!

Латинська Америка вважається оплотом католицизму в світі. Насправді , ліві в цьому регіоні давно ведуть смертельну боротьбу проти католиків, палять церкви на всьому континенті, вбивають священників. Ніхто в Європі не згадує війну в Мексиці в 1920 – 30-х роках проти католиків, яку вів Президент-сатаніст, масон Кальєс. В результаті війни було 100 тисяч жертв. Того диявольського Президента Папа Пій ХШ оголосив ворогом християн. Точно таким самим, як його вчителі Лєнін і Троцький. Переслідування Церкви там почалося ще в середині 19 століття, коли владу в світі почали захоплювати масони. Подібне в менших розмірах робив чорний прапороносець масонів в Італії Гарібальді.

Вони настільки знахабніли, що дають дітям імена комуністичних вбивць. Дивлюся той же ж чемпіонат світу з футболу. Ось у команді Коста Ріки грають хлопці з іменами Єльцин та Дарвін. Та то тільки квіточки  –  в Еквадорі президентом  –  Лєнін Морено. Тих лєнінів – купа: Лєнін Кастільйо – домініканський боксер, Владіміро Лєнін Монтесінос  –  перуанський терорист. Там же в Перу з подібним іменем був і шеф розвідки. Недавно за посаду мера в маленькому перуанському містечку боролись Гітлер Альба Санчес з Лєніном Владіміро Родрігезом! Червоний терорист Ілліч Карлос Рамірез ще досі сидить у французькій тюрмі. А брати його мали імена Владіміро та Ілліч. Ілліч Рівас  –  венесуельський диригент, добре, що не терорист. Ілліч Гуардіола  –  американський актор. Мексиканський комуніст Лєнін Гаррідо, син одіозного губернатора штату Табаско, що з своєю приватною армією палив католицькі церкви і вбивав священників.

Не кажу вже про вбивцю Че Гевару, якого знайомі прозвали “Чанчуйо”, що в перекладі означає “свиня”, бо не мився! Його ім’я також ліваки дають своїм дітям, є навіть російський шахіст, гросмейстер, який ходить в футболках з портретом ідола! Що казати, як в імперському Відні на будинках висять таблички з написами, що там перебували Лєнін і Сталін, хоч Троцького не посміли увіковічнити. В Німеччині величезні пам’ятники Марксу і Лєніну! Смішно чи плакати треба?

Оскільки Європейський парламент засудив нацизм і комунізм, то була вказівка прибрати всі назви, які стосувалися тих часів. Нацистів прибрали, а комуністичні назви і монументи ще, на жаль, в багатьох місцях залишаються!

Недавно в індійському Ченнаї проходила Шахова Олімпіада і головним організатором там був губернатор штату Тамілнад на прізвище Сталін!

Схожих курйозів  повно:  Сталін Гонзалес  – венесуельський політик, Сталін Рівас – футболіст, або Сталін Торрес. Нам те все видається щонайменше дивним, а то й ідіотським. У нас, щоправда, ще пам’ятають імена  –  Тракторина, Сталіна, Вілєн… Недавно у Верховній Раді працював і досі працює депутат від ОПЗЖ , якого по батькові звали Сталінолєновичем. А яке популярне в не корейців ім’я Кім, що розшифровується як комуністичний інтернаціонал молоді.

А взагалі  –  все це у них від тупості. У своїх мемуарах мексиканський художник, комуняка Сікейрос, згадує, як один неосвічений керівник комуняцьких профспілок давав ім’я своїй новонародженій доньці і змусив її записати під неіснуючим ім’ям – Октивістка. Не знав бідолаха, що має починатися на А! Геніальна проста морська мудрість гласить: як корабель назвеш, так він і попливе…. Так само й з людьми.

Адріан Михальчишин

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.