Експрезидент США Клінтон заявив, що вважав вторгнення рф в Україну “лише питанням часу”

Наміри диктатора були зрозумілими, каже колишній президент США.

05.05.2023
Експрезидент США Клінтон заявив, що вважав вторгнення рф в Україну “лише питанням часу”
Фото: умовне

Колишній президент США Білл Клінтон згадав розмову з російським президентом путіним 2011 року у швейцарському Давосі. За словами Клінтона, ще тоді він зрозумів, що війна росії з Україною — це “лише питання часу”. Про це пише Financial Times.

За словами Клінтона, під час цієї зустрічі диктатор заперечив укладену Борисом Єльциним за посередництва США угоду про повагу до території України в обмін на відмову Києва від ядерного арсеналу радянських часів.

“Володимир Путін сказав мені 2011 року — за три роки до того, як він забрав Крим, — що він не згоден з угодою, яку я уклав з Борисом Єльциним. Він сказав: “Я з цим не згоден. І я це не підтримую. І я не зобов’язаний це робити”. Від того дня я знав, що це лише питання часу”, — сказав Клінтон.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.