Агентство США з міжнародного розвитку передало Україні більш як тисячу електрогенераторів

Ці генератори допоможуть лікарням, школам, рятувальним службам, державним установам продовжувати свою діяльність під час війни.

25.11.2022
Агентство США з міжнародного розвитку передало Україні більш як тисячу електрогенераторів
Фото: посольство Сполучених Штатів Америки в Україні

Про це посольство Сполучених Штатів Америки в Україні повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

“США забезпечують подальшу підтримку Україні та українцям під час обстрілів і нападів, які тривають з боку Росії. Останнім часом Росія підвищує інтенсивність обстрілів української енергетичної системи, тож Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) щойно доправило в Україну понад 1 тис. електрогенераторів, які допоможуть лікарням, школам, рятувальним службам, державним установам і надавачам послуг продовжувати свою діяльність під час війни”, – ідеться в повідомленні.

Посол США в Україні Бріджит Брінк взяла участь у переданні понад 50 з цих приладів Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України. Ці генератори допоможуть забезпечити подальшу роботу комунікаційних каналів органів влади України навіть у разі перебоїв із постачанням електрики внаслідок російських обстрілів. 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.