Зрадник Царьов заявив, що Янукович хотів стати довічним президентом і планував розпад України

Янукович хотів змінити Конституцію, як це зробили путін та лукашенко, щоб мати змогу балотуватися на посаду необмежену кількість разів. У відповідь він очікував спалах сепаратизму на території західних регіонів України.

13.03.2023
Зрадник Царьов заявив, що Янукович хотів стати довічним президентом і планував розпад України

Колишній президент-утікач Віктор Янукович разом зі своєю партією мав план щодо розпаду України й хотів бути главою держави довічно. Про це заявив колишній український підприємець, колабораціоніст, проросійський політик та сепаратист Олег Царьов у інтерв’ю пропагандистському виданню, передає “Главком”.

“Розкажу вам те, що нікому раніше не розповідав. Я тримав у руках документ, розроблений аналітиками Партії регіонів, де розглядався сценарій довічного президентства Януковича”, – розповів Царьов.

За його словами, Янукович разом із командою фактично планували державний переворот: хотіли захопити владу в Україні й розділити державу. Таким чином Царьов підкреслив необхідність Майдану, адже в українців не було іншого виходу, бо країною керували злочинці.

“Було очевидно, що вибудовуючи дружні відносини з російською федерацією, домагаючись зростання економіки, підвищення рівня життя, все це зробити реально. Два президентські терміни, зміна Конституції, ще два терміни… І єдина загроза втіленню цих планів у життя бачилася одна: Західна Україна завжди розхитуватиме ситуацію на території всієї країни і зробить усе, щоб не дати такий сценарій реалізувати”, – зазначив Царьов. 

За його версією, тоді регіонали розробили план, за яким очільник партії “Свобода” Олег Тягнибок, “який отримував гроші, в тому числі, і з каси Партії регіонів”, став би “виступати за сепаратизм, за відокремлення низки західних областей в автономне утворення, яка не підтримує центральної влади”.

“Ну, а центральній владі довелося б, “поскрепуючи серцем”, погодитися. Отже, події могли розвиватися і так”, – підсумував Царьов.

Зауважимо, Царьов був членом фракції “Партія регіонів” Януковича. Нині він переховується в рф від слідства, провадженого генпрокуратурою України за звинуваченням у державній зраді через колабораціонізм із росією.

Нагадаємо, брат колишнього нардепа-зрадника та одного з організаторів кремлівського проєкту “новоросія” Олега Царьова Михайло отримав вирок за статтею “тероризм”. Він проситься на обмін.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.