Всесвітня боксерська асоціація повернула до своїх рейтингів російських та білоруських боксерів

Водночас будь-який спортсмен, який висловиться за війну або братиме участь у ній, буде негайно усунений.

14.12.2022
Всесвітня боксерська асоціація повернула до своїх рейтингів російських та білоруських боксерів
Фото: умовне

Про це повідомила пресслужба Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) 13 грудня.

“Спортсмени з цих країн не є військовими чи членами уряду, тому вони не мають жодного стосунку до війни проти України чи будь-якого поточного конфлікту”, — йдеться в повідомленні.

У WBA заявили, що російські та білоруські спортсмени повернуться до рейтингу і зможуть битися за титули WBA “на благо спорту і на користь кар’єри”. 

Після початку повномасштабної війни Росії проти України Всесвітня боксерська асоціація, а також Міжнародна боксерська федерація (IBF), Всесвітня боксерська організація (WBO) та Всесвітня боксерська рада (WBC) відмовилися визнавати та затверджувати турніри та поєдинки в Росії. Міжнародна асоціація боксу (IBA) заборонила спортсменам із Росії брати участь у міжнародних турнірах під своєю егідою.

Тоді ж WBA заявила, що російських і білоруських бійців буде виключено з рейтингових списків, проте чинні чемпіони світу або окремих регіонів збережуть свій статус.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.