Військовий з пораненням одного з РТЦК та СП Львівщини у складі національної команди здобув «золото» на змаганнях у США

На початку березня українська збірна команда ветеранів та діючих військовослужбовців, які отримали важкі поранення під час виконання бойових завдань, вирушили у Лас-Вегас для участі в міжнародних змаганнях Повітряних сил США 2024 (United States Air Force Trials 2024).

12.03.2024
Військовий з пораненням одного з РТЦК та СП Львівщини у складі національної команди здобув «золото» на змаганнях у США

Серед них – представник Львівщини, військовослужбовець Червоноградського РТЦК та СП Юрій Брель. Червоноградець з побратимами здобули перемогу у волейболі сидячи. На шляху до першого місця вони здолали американців, а в фіналі – грузинську команду.

Загалом у змаганнях Повітряних сил США 2024 беруть участь 30 українських ветеранів та військовослужбовців з пораненнями.

Змагаються в 11 адаптивних видах спорту: велоспорті, баскетболі на візках, волейболі сидячи, плаванні, стрільбі з луку, регбі на візках пауерліфтингу, бігу, штовханні ядра/метанні диску, кульовій стрільбі, веслуванні.

Змагання Повітряних сил США – це змагання ветеранів та військових Повітряних сил і морської піхоти США. Цього року крім збірної України у United States Air Force Trials участь також бере збірна Грузії.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.