В Ізюмі позбавили звання почесного громадянина міста митрополита-колаборанта УПЦ МП

Олег Іванов, він же Єлисей, “благословляв” окупантів на участь у війні проти України.

29.11.2022
В Ізюмі позбавили звання почесного громадянина міста митрополита-колаборанта УПЦ МП

В Ізюмі позбавили звання почесного громадянина міста митрополита Ізюмського та Куп’янського Української православної церкви Московського патріархату Олега Іванова. Він після входу окупаційних сил РФ до Харківської області став на бік загарбників. Про це повідомили в телеграм-каналі проєкту “Декомунізація Україна”.

“Враховуючи звернення посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів Ізюмської міської ради, відповідно до Положення про звання «Почесний громадянин міста Ізюм», затвердженого рішенням 27 сесії Ізюмської міської ради 6 скликання від 27.04.2012 року №1132, керуючись Законом України «Про правовий режим воєнного стану», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпоряджаються: Позбавити митрополита Єлисея (Івановна Олега Олександровича) звання «Почесний громадянин міста Ізюм»”, – йдеться в розпорядженні начальника Ізюмської міської військової адміністрації Валерія Марченка.

Довідка

Іванов Олег Олександрович, він же Єлисей, народився 19 червня 1973 року в місті Шахтарськ на Донеччині. Більшість свого життя Іванов провів у Харківській області. Колаборант навіть зміг стати митрополитом Ізюмським та Куп’янським Української православної церкви Московського патріархату. 

Після початку вторгнення РФ в Україну 24 лютого та входу окупаційних сил РФ до Харківської області Олег Іванов став на бік загарбників. Останні зарахували Іванова до РПЦ, а зрадник “благословляв” окупантів на участь в війні проти України. А коли Ізюм звільнили ЗСУ, утік з російськими військовими. 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.