У Львові водій обматюкав пасажирку та вигнав її з автобуса

Водій автобуса №53 з матюками вигнав з салону пасажирку. Відео інциденту оприлюднили у соцмережах 29 серпня.

30.08.2023
У Львові водій обматюкав пасажирку та вигнав її з автобуса

У дівчини була картка ЛеоКарт. У Львівській міськраді відреагували на цей випадок та повідомили, що водія відсторонять від роботи, а перевізник – компанія «Успіх БМ» проведе службову перевірку.

Відео оприлюднили очевидці, які зняли поведінку водія автобусна №53 (пр. Червоної Калини – Галицьке перехрестя). На відео видно, як водій з матюками виганяє з салону автобуса дівчину. Вона хотіла скористатись електронним квитком ЛеоКарт.

У компанії вже попросили вибачення за нетактовну поведінку водія.

«Така поведінка водія – неприпустима. Завтра ми почуємо його позицію. І, за результатами службової перевірки, буде прийняте рішення про доцільність роботи цього водія на міських маршрутах надалі», – зазначив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

 

 

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.