У Будинку воїна у Львові відбудеться презентація книги «Щоденники вдови» Оксани Дудар

За сюжетом головна героїня через 10 днів після повномасштабного вторгнення дізнається про загибель на війні чоловіка. Тепер жінка, опинившись у незнайомому та ворожому для неї світі, з усіх сил намагається пристосуватися до нових обставин і віднайти нові сенси.

22.11.2023
У Будинку воїна у Львові відбудеться презентація книги «Щоденники вдови» Оксани Дудар

Події відбуваються упродовж року і переплітаються із спогадами з минулого. За цей час героїня намагається знайти відповіді на багато запитань, зокрема, як і за яких обставин загинув її чоловік, повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Чоловік авторки книги, Оксани Дудар, Віктор, загинув на війні у березні 2022 року під Миколаєвом. Він був добровольцем у 2014-2015-му роках, після чого займався військовою журналістикою. З початком повномасштабної війни повернувся на фронт.

До слова, у серпні минулого року Оксана Дудар стала однією з переможниць у конкурсі журналістських робіт Героя України Тараса Матвіїва, який проводить Львівська ОВА. Конкурсне журі відзначило її роботу «Україна у темряві, або Нотатки божевільної».

Презентація книги відбудеться завтра, 23 листопада о 17:00, у Будинку воїна (вул. Т. Бобанича «Хаммера» 1А, м. Львів).

Вхід вільний, але для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.