Рада повернула 30 тис. грн доплати військовим

254 депутати підтримали поправку до законопроєкту №8312.

10.04.2023
Рада повернула 30 тис. грн доплати військовим

Верховна Рада підтримала повернення на час воєнного стану 30 тисяч гривень доплат для військових, поліцейських та інших.

Згідно з поправкою, на період воєнного стану додаткові 30 тисяч гривень щомісячно виплачуються військовослужбовцям, представникам рядового та начальницького складу цивільного захисту, поліцейським — не залежно від того, які завдання покладені на цих людей та у яких районах вони проходять службу.

Водночас для військових, які беруть безпосередню участь у бойових діях або здійснюють заходи з нацбезпеки та оборони, перебуваючи в районах введення цих дій, розмір додаткової винагороди збільшується до 100 тисяч гривень у розрахунку на місяць пропорційно часу участі в таких діях.

Це стосується і військових строкової служби. На курсантів військових вишів та курсантів вишів зі специфічними умовами навчання положення цієї поправки не поширюється.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.