Працівники ТЦК та СП прийматимуть рідних військовослужбовців на базі ЦНАПів

З 16 квітня щовівторка і щочетверга з 09:00 до 13:00 працівники ТЦК та СП, які відповідають за соціальний супровід, прийматимуть сім’ї військовослужбовців і ветеранів на базі ЦНАПів у Львівській області.

15.04.2024
Працівники ТЦК та СП прийматимуть рідних військовослужбовців на базі ЦНАПів

Як повідомив очільник області Максим Козицький, наразі визначили 16 локацій. Це ЦНАПи у Стрию, Дрогобичі, Жидачеві, Сколе, Золочеві, Бродах, Буську, Камʼянці-Буській, Радехові, Червонограді, Сокалі, Жовкві, Старому Самборі, Турці, Борині та Новояворівську.

Виїзні прийоми у ЦНАПах – частина реформи соціальної складової у роботі ТЦК та СП. Наша область першою в Україні почала цю реформу. Згодом досвід Львівщини вивчатимуть та впроваджуватимуть інші області.

«Там соціальні працівники ТЦК та СП прийматимуть звернення від членів сімей загиблих воїнів, зниклих безвісти, тих, хто потрапив у полон, а також від ветеранів війни і поранених оборонців. Найближчим часом розширять перелік ЦНАПів, куди по консультацію від працівників ТЦК та СП можуть звернутися сім’ї наших захисників і захисниць», – пояснив Максим Козицький.

Психосоціальну допомогу безкоштовно можна отримати також в офісах Координаційний центр при ЛОВА, які розгорнули у всіх районах області. Детальніше за посиланням.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.