Повітряні Сили вночі збили 11 російських ракет

Також ворог завдав авіаційного удару чотирма “шахедами”, один знищили наші захисники.

13.06.2023
Повітряні Сили вночі збили 11 російських ракет

У ніч на 13 червня росія завдала чергових ударів по Україні. Попередньо, ворог застосував 14 крилатих ракет Х-101/555, з яких 11 було знищено протиповітряною обороною. Також завдав авіаційного удару чотирма “шахедами”, один знищили наші захисники. Про це йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Попередньо, 10 людей загинули внаслідок удару по п’ятиповерхівці в Кривому Розі, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. Під завалами ще залишаються люди, рятувальники продовжують гасити пожежу.

Ще троє людей отримали поранення на складі. Під його завалами також можуть бути люди, їх шукають. В іншому місці — ще четверо травмованих.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.