Підприємці та представники влади у Львові відчули, з чим щодня стикаються люди з інвалідністю

Напередодні, 9 серпня, власники бізнесів та представники влади на Львівщині спробували пересуватися на колясках. Такий експеримент у стінах Superhumans Center організували вперше.

10.08.2023
Підприємці та представники влади у Львові відчули, з чим щодня стикаються люди з інвалідністю

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

До клініки завітали близько двох десятків представників влади та бізнесу: готельєри, представники торгових центрів, аптек, заправок. Для них організували спеціальну екскурсію на кріслах колісних. Усе заради того, аби вони на собі відчули, з якими бар’єрами стикаються люди з інвалідністю.

«Інвалідність – не вирок. Хочу, щоб кожна людина у нашій державі займалася улюбленою справою, любила свою сім’ю, виховувала дітей, реалізовувалася так, як їй до вподоби, і була щасливою, що живе в Україні. Без бар’єрів та дискримінації. Дякую Superhumans Centеr за те, що акцентуєте увагу на тому, що справді має значення, і потребує нашого розуміння й дій вже тепер», – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Такий експеримент організували вперше, однак на цьому в Superhumans Center зупинятись не збираються, адже найголовніше зараз – побудувати в Україні повністю безбар’єрне суспільство.

Детальніше про захід читайте за посиланням.

 

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.