Німецький Rheinmetall планує виробляти бронетранспортери Fuchs на підприємстві в Україні

Виробляти БТР хочуть на спільному підприємстві з «Укроборонпромом».

21.05.2023
Німецький Rheinmetall планує виробляти бронетранспортери Fuchs на підприємстві в Україні
Фото: умовне

Про це розповів керівник Rheinmetall Армін Паппергер в інтерв’ю Bild.

«Ми почнемо там із технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів екстреної допомоги й хочемо якомога швидше виготовити броньовані транспортні засоби, наприклад броньовані транспортні машини Fuchs», — сказав Паппергер.

Він зазначив, що Україну також цікавлять сучасний бойовий танк Panther і бойова машина піхоти Lynx. Але першим кроком, за словами Паппергера, є ​​забезпечення гострих потреб України в оборонній боротьбі.

На запитання про те, чи боїться Rheinmetall ракетних ударів росії по виробництвах в Україні, Паппергер відповів: «Україна має ефективні засоби захисту від нападів на чутливі цілі, головним чином завдяки західній допомозі. Електростанції та інші промислові підприємства також працюють і в разі пошкодження негайно ремонтуються».

Нагадаємо, оборонний концерн Rheinmetall будує в Румунії центр для ремонту озброєння з України.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.