Не пророкуйте наглу смерть путіна

Друзі, уклінно прошу: не пророкуйте наглу смерть Путіна. Це не поштиво і гріховно. Ну що значить Путін помер від раптового атаку серця? Яка тут причина для радості? Раптово помирають праведники. У такій смерті навіть якась шляхетність присутня.

11.05.2023
Не пророкуйте наглу смерть путіна

Чи що значить – Путіна отруїли подєльнічки, яких усе дістало. Ну не хочеться, аби ВВП увійшов в історію в одному ряду з Великими Отруєними – Сократом, Александром Македонським, маркізою Помпадур і навіть Констанцією Буонасьє.

Путін мав би померти від срачки! Від лютої і довгої. От кличе Мєдвєдєв Вована на пиво з воблою, той страшенно як раз у той момент хоче пива з воблою, а не йде. Бо срає.

Пішли мужички-офіцерйо всяке вечерком шайбу поганяти – Путін ключку ізолєнтою обмотав, а далі – стоп – не може йти з мужичками. Сере.

Кличе Меркель його в гості: «Приїжджай, Вальдемаре. Шнапсу поп’ємо, сосисками закусимо, цицьку покажу», а він і радий би, а не може.

Спокуша його Аліна різними ізощрьонними східними утіхами – Путін путю настовбурчив, а йти не може. Сре.

І буде гадити він так, що коли оглянеться – кінця гімну не побачить, а Москва-рєка з берегів вийде і засмердить всю матушку-Расєю аж по самі китаї. А коли Путін вже не зможе срать, задниця все одно трєбуватиме цього процесу. І почне задниця Путіна засмоктувать самого Путіна. Отож, через якийсь час стане він одною суцільною задницею. Тоді вже і спустить содухи. І хоронитимуть Дупу-Путіна не в домовині, і не в урні. А у великому круглому мідному тазіку. Бо куди ще дупу вкладеш, аби влізлася.

От тоді, будь ласка, тіштеся і регочіть…

Роман Онишкевич

Джерело

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.