Начальник ЛОВА закликав громадськість звертатись напряму до голів громад щодо кричущих непотрібних витрат під час війни

Максим Козицький попросив активну громадськість розібратися в суті закупівель, перш ніж робити гучні заяви.

14.09.2023
Начальник ЛОВА закликав громадськість звертатись напряму до голів громад щодо кричущих непотрібних витрат під час війни

Про це начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив у своєму Telegram-каналі.

“Публічно та офіційно до Львівської ОВА звертаються активісти з вимогами обмежити некритичні витрати на Львівщині. Вони вже навіть склали довгі переліки закупівель, з яких чітко видно, що більшість проводять органи місцевого самоврядування. Схоже на те, що ті, хто пишуть подібні звернення, просто не хочуть або не в змозі розібратися в суті закупівель і банально спамлять інфопростір та офіційну скриньку ЛОВА. Тому, перш ніж робити гучні заяви, прошу активну громадськість вивчати питання і якщо певна закупівля справді є кричущою та некритичною, звертатися до голів громад або до Державної аудиторської служби України. Можна, правда, ще довго та безпідставно звинувачувати всіх у всьому. Краще виїхати на місця і запитати безпосередньо у голів та жителів громад Львівщини, чи ці видатки для них важливі. Особисто я неодноразово підкреслював, що у час війни всі наші зусилля мають бути спрямовані на перемогу“, – зазначив Максим Козицький.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.