Козицький обговорив з Послом Великої Британії про посилення ППО на Львівщині

17 квітня до Львова завітав Посол Великої Британії в Україні Мартін Гарріс. Під час офіційної зустрічі обговорювали важливість посилення протиповітряної оборони над регіоном.

18.04.2024
Козицький обговорив з Послом Великої Британії про посилення ППО на Львівщині

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Містер Гарріс уже вдруге прибув з офіційним візитом на Львівщину.

Очільник області наголосив, якщо питання захисту неба вдасться вирішити, то можна буде говорити про відновлення авісполучення з Європою: “А це сприятиме оборонній спроможності України і зробить нашу область більш привабливою для інвесторів. Містер Гарріс погодився, що це може дати стимул економіці та матиме велике значення для нормалізації ситуації.”

Також Козицький обговорив з Надзвичайним і Повноважним Послом Великої Британії кредитування українських підприємців.

“На Львівщині є майже 20 великих проєктів, від 5 до 80 мільйонів євро кожен, проте європейські кредитні кошти для нас недоступні. Європейський інвестиційний банк і Європейський банк реконструкції та розвитку не виконують свою функцію. Пан Посол висловив сподівання, що вдасться переконати європейські банки бути більш лояльними до інвестиційної діяльності в Україні. Він також наголосив, що Велика Британія інтенсивно лобіює пакет підтримки для нашої держави. Зараз вона чекає на позитивне рішення від американських колег”, – зазначив Козицький.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.