Начальник Київської міської військової адміністрації вітає всіх з днем створення УПА. На фоні червоно-чорного прапора

Про це пише найпопулярніший київський новинний ресурс. Здавалось би, а що тут такого дивного?

14.10.2023
Начальник Київської міської військової адміністрації вітає всіх з днем створення УПА. На фоні червоно-чорного прапора

На перший погляд це неймовірно. Бо якщо відмотати назад 10 років, то така новина шокувала би суспільство. Я реально хочу подякувати всім цим сміливим хлопцям і дівчатам, які щороку брали участь у Марші УПА в Києві і бились проти комуністів, ФСБешних тітуханів і інших проросійських елементів під час Маршу, а потім на інших суміжних вулицях, і тим самим відстоювали честь тисяч українських вояків, які воювали за українську державність. Це також була частина московсько-української війни за нашу історичну пам’ять про національно-визвольний рух. Війни, в якій ми перемогли.

Українська повстанська армія перемогла москву. Бо її боротьба зберегла в серцях мільйонів пам’ять про наше право мати власну державу. І всі ці люди, які починаючи з 90-х років виходили на вулиці під червоно-чорними прапорами і кричали що москва має бути знищена, були послідовниками боротьби УПА.

Сьогодні червоно-чорний прапор боротьби можна побачити на наших танках. Вулиці по всій Україні називають на честь тих чи інших діячів національно-визвольного руху. Роман Шухевич посміхається нам з неба і показує великим пальцем в гору великий “лайк”. Минулого року він зустрів в теплих обіймах сотенного УПА “Кривоноса” Мирослава Симчича, який дожив до священної війни, до своїх 100 років і був ще при житті удостоєний найвищого вшанування – звання Героя України, підписаного Указом Президента України.

Українська Повстанська Армія перемогла москву. Нам залишається її добити.

З днем створення УПА!

Антон Петрівський

Джерело

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.