На Франківщині знайшли собаку з кульовим пораненням

У Тлумачі, що на Івано-Франківщині, місцева жителька Ірина Чик знайшла біля свого будинку пораненого собаку та самотужки витягла з нього кулю.

25.08.2023
На Франківщині знайшли собаку з кульовим пораненням

Про це повідомляє “Суспільне”.

За словами Ірини Чик, собака живе поблизу її будинку приблизно три роки. Перед пораненням тварина зникла на кілька днів. Ірина знайшла травмованого пса 21 серпня 2023 року.

“Я подумала, що Коробка покусала собака, бо вже таке було. Пішла, взяла набір на такі випадки, почала промивати рану й зрозуміла, що це — кульове поранення. Там — дірка і все було напухле. Почала промивати, воно прорвало і витік гній. Виходить, що він з кулею ходив не один день“, — розповідає жінка.

Кулю з Коробка дістала Ірина Чик та самотужки обробила рану. 22 серпня вона викликала додому ветеринара. За словами жінки, лікар оглянув рану та вколов антибіотик. Вона також додала: тварина гуляла в центрі міста, тож поранення могла отримати там.

“Зробила допис в Інтернеті й мені написали, що з центру міста теж пропали собаки. Я давно не була в середмісті, сьогодні ходила — дійсно немає жодної собаки, які там жили. Шість собак стерилізованих, за якими дивилися“, — каже Ірина Чик.

Після поранення собаку оглядав начальник Тлумацького відділу Івано-Франківської державної лікарні ветеринарної медицини Василь Смушак. З його слів, на шиї тварини були два глибокі поранення шкіри та дві поверхневі рани на спині.

Поліціянти допитують свідків та перевіряють камери спостереження у Тлумачі.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.