Мешканка Франківська відсудила в міської клінічної лікарні понад 3 млн грн за лікарську недбалість

Іванофранківка Олександра Клюба відсудила у лікарні компенсацію за лікарську недбалість.

03.11.2023
Мешканка Франківська відсудила в міської клінічної лікарні понад 3 млн грн за лікарську недбалість

Про це йдеться у рішенні Івано-Франківському міського суду від 20 жовтня 2023 року.

“Хірург, надаючи медичну допомогу неналежно виконав свої професійні обов’язки в результаті недбалого та несумлінного до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки. Здійснивши операцію “фронтотомія справа”, в ході якої своїми діями ушкодив задню стінку лобної пазухи. У результаті дій потерпіла отримала перелом внутрішньої стінки лобної пазухи, який відноситься до тяжких тілесних ушкоджень”, — йдеться у тексті рішення.

Суд вирішив стягнути з медзакладу 15 209 грн витрат на лікування, 86 300 грн відшкодування втраченого заробітку та 3 млн грн матеріальної шкоди.

ЦМКЛ може подати апеляцію на вирок суду.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.