Готовність Львівщини до опалювального сезону наближається до 100% – голова ОВА

В області розробили алгоритм дій на випадок ракетних ударів по стратегічних об’єктах.

03.10.2022
Готовність Львівщини до опалювального сезону наближається до 100% – голова ОВА

Львівщина завершила підготовку до опалювального сезону майже на 100%.

Про це повідомляє у Telegram голова обласної військової адміністрації Максим Козицький.

“Ми свідомі того, що армія рф – нелюди і вони можуть прицільно бити по стратегічних об’єктах. Тому разом з Департаментом з питань цивільного захисту Львівської ОДА та усіма службами зробили все, що в наших силах, аби максимально захистити об’єкти, від яких залежить тепло- та електропостачання в області”, – зазначив очільник Львівської ОВА.

За його словами, обласна та всі районні адміністрації затвердили Комплексний план проходження осінньо-зимового періоду 2022/23. У цьому документі передбачили алгоритм дій в разі ушкоджень об’єктів теплоенергетики, водопостачання, водовідведення, електропостачання та газопостачання.

На Львівщині зробили запаси мобільних електростанцій, бензинових генераторів, дизпалива та бензину. На теплопостачальних підприємствах області розмістили резервні котли. Додатковими джерелами живлення також забезпечили заклади охорони здоров’я.

Крім того, на території краю створили 131 стаціонарний пункт обігріву. У разі потреби, Держслужба з надзвичайних ситуацій зможе збільшити їх кількість.

Зауважимо, що під час наради, яка відбулася цієї середи, Прем’єр-міністр і міністр розвитку громад та територій наголосили, що до кінця тижня всі області України, де не ведуться активні бойові дії, мають на 100% бути готовими до опалювального сезону. На Львівщині все йде за графіком.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.