Директор підприємства на Львівщині привласнив понад пів мільйона на ремонті казарми

Правоохоронці викрили директора будівельного підприємства, який привласнив понад 500 тис. грн під час ремонту казарми на Львівщині. 47-річного чоловіку уже оголосили про підозру та порушили кримінальну справу.

28.09.2023
Директор підприємства на Львівщині привласнив понад пів мільйона на ремонті казарми

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Підозрюваний зобов’язувався забезпечити виконання робіт із вогнезахисту казарми у Самбірському районі та використати для цього відповідні товари. Однак деякі роботи підрядник взагалі не зробив, а необхідні для вогнезахисту дерев’яних конструкцій матеріали не використав.

Після завершення ремонту представники будівельної фірми та квартирно-експлуатаційної частини підписали офіційні документи, на підставі яких і був здійснений розрахунок.

Таким чином, підозрюваному вдалось заволодіти понад 570 тис. грн бюджетних коштів.

47-річному директору будівельної фірми повідомлено про підозру за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому у великих розмірах. Досудове розслідування триває.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.