Десантники відбили штурм позицій і знищили ворога на Донбасі. Відео

Вони знищили 2 танки, 2 БМП і кілька десятків бійців противника.

31.03.2023
Десантники відбили штурм позицій і знищили ворога на Донбасі. Відео
Скріншот

Відео роботи 79 окремої десантно-штурмової бригади Миколаєва оприлюднило командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

“Днями марунові берети з Миколаєва відбили важкий штурм своїх позицій, до якого вдався ворог. У наступі противник використав три танки та чотири БМП. Варто відзначити, що останнім часом таке масоване застосування танків і бойових броньованих машин на цій ділянці відбувається рідко”, – зазначили у відомстві. 

Повітряна розвідка десантників помітила висування ворожої колони і по ній почала наносити вогневе ураження бригадна артилерія. 

“Однак це не спинило противника і він продовжив рух у напрямку переднього краю 79 одшбр. Більш того, з бойових броньованих машин було висаджено десант, який повинен був атакувати позиції бригади, щоб захопити їх”, – додають у Командуванні. 

Тож бійці передових позицій вогнем кулеметів та гранатометів “зустріли” техніку та ворожу піхоту.

“Крім того, танки почали знищувати протитанкісти з протитанкових ракетних комплексів, а ворожу піхоту – оператори БПЛА, які робили скиди боєприпасів. Шквал вогню, який обрушили на ворога миколаївські десантники, досить швидко приніс позитивний результат – ворог поніс значних втрат і змушенний був відійти, використовуючи для цього димову завісу”, – зазначають десантники.

Усього в бою було знищено 2 танки і 2 БМП противника, а також кілька десятків ворожих бійців.

На відео видно, як за допомогою дрона марунові берети з Миколаєва знищують піхоту противника, яка починає відходити під прикриттям диму. А також знищення протитанкістами ворожого танку.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.