Депутат з Прикарпаття переправляв ухилянтів за кордон

Правоохоронці затримали депутата Калуської районної ради.

08.02.2024
Депутат з Прикарпаття переправляв ухилянтів за кордон

Про це повідомляє Управління СБ України в Івано-Франківській області.

Депутат використовував свої зв’язки для того, щоб підробити документи, котрі дозволяють виїзд за кордон. Свої “послуги” чоловік пропонував за 7 тисяч доларів.

“Зокрема фігурант разом зі знайомим допомагали отримати тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку ВЛК про тимчасову непридатність до військової служби”, — йдеться у дописі.

Слідчі СБУ задокументували, як депутат та його спільник отримують 2 тисячі доларів авансу від ухилянта. Чоловіка затримали під час передачі підроблених документів та отримання 5 тисяч доларів за нього.

Санкція статті передбачає ув’язнення на термін від семи до дев’яти років з конфіскацією майна.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.