Австралія ввела санкції проти Ірану за постачання дронів до рф

Під санкції потрапили 4 фізичні та 4 юридичні особи.

01.02.2023
Австралія ввела санкції проти Ірану за постачання дронів до рф
Фото: умовне

1 лютого уряд Австралії оголосив про додаткові санкції проти Ірану за постачання безпілотників росії для ударів по Україні, повідомляє CNN.

Глава МЗС Австралії Пенні Вонг заявила, що фінансові санкції будуть накладені на чотирьох іранських фізичних і чотирьох юридичних осіб, причетних до виробництва і постачання безпілотників до росії.

“Ми використовуємо всі наявні в нашому розпорядженні стратегії для захисту прав людини – від діалогу і дипломатії до санкцій – відповідно до наших цінностей і наших інтересів”, – йдеться у заяві.

Нагадаємо, Іран та росія об’єднали свої банківські системи на тлі санкцій Заходу. Обʼєднання системи міжбанківських комунікацій та переказів має на меті підвищити торгові та фінансові операції між країнами.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.