У росії хочуть “стерти” Брильську з “Іронії долі” через критику рф

Вона порекомендувала колезі Лії Ахеджаковій поїхати з росії та заявила, що “Батьківщина її не гідна”, після того, як Ахеджакову звільнили з театру.

10.02.2023
У росії хочуть “стерти” Брильську з “Іронії долі” через критику рф
Фото: Барбара Брильська

Заступник голови комітету Держдуми з розвитку громадянського суспільства Ольга Занко запропонувала “стерти” польську акторку Барбару Брильську з фільму Ельдара Рязанова “Іронія долі, або З легким паром!”, після того, як вона підтримала свою колегу, яку позбавили останньої ролі в театрі, повідомляють російські ЗМІ.

“Батьківщина, така Батьківщина, її не гідна. Звичайно, їй потрібно їхати. Вони не дадуть їй життя, ці прокляті Богом люди. Їй потрібно їхати і боротися”, – сказала Брильська.

Занко заявила, що слова Брильської про “нашу країну, наших громадян обурливі”.

“Їх прощати і забувати не можна. Яка ж коротка пам’ять у актриси! Протягом багатьох років вона користувалася в нашій країні пошаною і повагою, її любила публіка, її знімали наші режисери. І ось вона, подяка. А все для того, щоб підтримати свою приятельку, акторку Лію Ахеджакову, яка різко виступає проти спецоперації і не соромиться у висловлюваннях про нашу країну та армію”, – сказала депутатка.

Вона додала, що вистави за участю Ахеджакової вже заборонили, але забороняти “Іронію долі” “ніхто не збирається”. 

“Але, може, варто Брильську звідти стерти? Наприклад, за допомогою нейромережі, і замінити на обличчя іншої актриси, яка поважає нашу країну і наш народ?”, – пропонує Занко.

Депутатка також опублікувала зроблений за допомогою нейромережі ролик, де в одному з фрагментів фільму вона замінила Брильську на актрису Валентину Тализіну, яка озвучувала фільм.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.