На Тернопільщині затримали двох продавців марихуани

Тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 214 тисяч кожному обрав суд двом чоловікам. Підозрюваним слідчі Тернопільщини інкримінують частину 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконний збут наркотичного засобу «канабіс».

11.04.2023
На Тернопільщині затримали двох продавців марихуани

У поліції Тернопільщини розповіли, що впродовж кількох місяців документували незаконну діяльність двох чоловіків.

Підозрювані – жителі Тернопільської та Запорізької областей. Обоє уже потрапляли в поле зору працівників поліції.

Уродженець Кременеччини відбувся умовним терміном покарання за наркозлочини, а його спільник влітку 2022 року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

Чоловіки вирішили заробляти, торгуючи марихуаною. За склянку дурману просили 1000 гривень. Клієнтами дуету були лише їхні знайомі та друзі.

Під час чергової реалізації забороненого товару “бізнесменів” затримали.

У їх помешканні виявили та вилучили близько 200 грамів «канабісу», ваги, мобільні телефони, пристрої для вживання наркотичних засобів.

Чоловікам оголосили підозру та обрали запобіжний захід. Оперативники встановлюють, де підозрювані брали товар для продажу. Триває слідство.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.