На Тернопільщині триває набір до штурмової бригади Нацполіції “Лють”

3 лютого стартував набір добровольців в об’єднану штурмову бригаду Національної поліції “Лють”. Вступити до лав новоствореного підрозділу на Тернопільщині виявили бажання уже понад 300 кандидатів.

07.02.2023
На Тернопільщині триває набір до штурмової бригади Нацполіції “Лють”
Фото: поліція Тернопільської області

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Тернопільській області. 

Об’єднана штурмова бригада “Лють” – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка, створений для відсічі збройної агресії росії. 

Заявки для вступу можна подати онлайн на сайті storm.mvs.gov.ua або ж у Центрах надання адміністративних послуг, що працюють у: 

  • Бережанах (вул. Банкова, 3); 
  • Чорткові (вул. Тараса Шевченка, 21); 
  • Теребовлі (вул. Князя Василька, 104 А); 
  • Кременці (вул. Шевченка, 56);
  • Тернополі (вул. Острозького, 6). 

У ЦНАПах надають консультації щодо умов діяльності штурмових бригад.

Записатися у бригаду “Лють” вирішив тернополянин Володимир Матвіїв, повідомляють у Нацполіції. 

“У мене була мрія працювати в поліції і зараз відкрився набір в штурмову бригаду “Лють”. Я вирішив скористатися можливістю та заповнити документи”, – розповідає хлопець.

У відомстві зазначають, що основу оперативно-штурмової бригади “Лють” становитимуть досвідчені працівники поліції та спепризначенці, котрі неодноразово брали участь у бойових діях. 

Приєднатися до новоствореного підрозділу виявив бажання старший оперуповноважений карного розшуку Тернопільського райуправління поліції Євген Оконський. У поліції він з 2014 року, пройшов декілька ротацій на східних рубежах нашої держави та готовий ділитися своїм бойовим досвідом з іншими.

“Свій шлях в поліції я починав з батальйону “Тернопіль”. За моїми плечима 17 ротацій у зону бойових дій. Я переконаний, що досвід, знання, навички, які є у нас, допоможуть нам здобути перемогу над ворогом”, – зазначає поліцейський.

Формування підрозділу “Лють” триває.

“На кандидатів, які пройдуть спеціальний відбір, чекає високоякісна підготовка та достойне грошове забезпечення. Після завершення військових дій кожен з працівників бригади зможе залишитися працювати в поліції. Запрошуємо вмотивованих, рішучих патріотів України долучитися до команди однодумців, щоб разом вигнати ворога з нашої землі”, – додають у поліції. 

Нагадаємо, на Тернопільщині розпочалася національна кампанія створення добровільних батальйонів МВС “Гвардія наступу”.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.