Дворазовий олімпійський чемпіон з України пожертвує золото Олімпіад на благодійність

Кошти від продажу спортсмен направить на допомогу тим людям, які постраждали під час війни, яка триває зараз в Україні.

01.12.2022
Дворазовий олімпійський чемпіон з України пожертвує золото Олімпіад на благодійність
Фото: Золото Ріо-2016

Про це повідомляє Федерація каное України. 

Дворазовий олімпійський чемпіон з веслування на каное Юрій Чебан виставив всі свої три олімпійські медалі (золото Лондона-2012 та Ріо-2016, а також бронзу Пекіна-2008) на благодійний аукціон.

“Це був один з кращих моментів мого життя, який можна порівняти хіба що з народженням моєї дитини. Цей олімпійський фінішний ривок залишив назавжди масштабний спогад у світовій історії і серцях України. До речі, відомий олімпійський човен з Ігор-2016 був спрямований в музей НОК України, а нагороди відправлені на аукціон в США. Пора рухатися далі, я хотів би, щоб ці медалі принесли користь українцям ще раз”, – прокоментував свій вчинок спортсмен. 

Аукціон стартував 23 листопада і завершиться 10 грудня.

Олімпійські медалі Юрія Чебана вже виставлені на сайті SCP Auctions, тож кожен охочий може взяти участь в цьому аукціоні. Стартова ціна: золотих медалей – 10000 доларів, бронзи – 5000.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.